Dug deken

De Dug-Deken is speciaal ontwikkeld om wissel- of reservespelers die tijdens trainingen en wedstrijden in de dug-out of langs de kant van het veld zitten warm te houden. In de Nederlandse herfst en winter kunnen de temperaturen flink dalen. Als wissel- of reservespelers niet actief in beweging zijn koelen zij snel af. Belieff kan deze spelers helaas geen speelminuten geven, maar we kunnen de tijd in de dug-out wel zo aangenaam mogelijk maken.

De Dug-Deken is van topkwaliteit en heeft een geïntegreerde isolerende voetenzak, waardoor ook de voeten van spelers lekker warm blijven. De voetenzak is zo ontworpen dat spelers er gemakkelijk in en uit kunnen stappen, om zich zo snel mogelijk klaar te maken om het veld op te gaan. De Dug-Deken biedt maximale warmte voor het hele lichaam, waardoor eindeloos veel dikke lagen onhandige kleding verleden tijd zijn.

Naast een perfecte mogelijkheid voor wissel- of reservespelers om zich warm te houden, biedt de Dug-Deken ook een unieke promotiemogelijkheid voor sponsoren. De bedrukking van de deken kan geheel naar uw wens gerealiseerd worden, waardoor logo’s, huisstijlen of namen van sponsoren duidelijk zichtbaar op de deken gepresenteerd kunnen worden. Alle spelers zitten in dezelfde deken in de dug-out, waardoor het een originele, uniforme en opvallende manier van promotie voor sponsoren is.

Bent u op zoek naar extra warmte voor wisselspelers aan het sportveld? Wilt u ook op een originele manier uw club of sponsoren promotiemogelijkheden bieden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

stel hier vrijblijvend je eigen deken samen