Ons assortiment bestaat uit 3 soorten dekens en een los heating element

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit 3 soorten dekens en een elektrisch heating element die in combinatie met de dekens kan worden gebruikt.

Warme dekens van Belieff-2
Warme dekens van Belieff 1-2
Warme dekens van Belieff 2-2
Warme dekens van Belieff 3-2

Kies categorie

Kies een categorie

Alle dekens

Dug-out

Skybox

Tribune

Rolstoel

Scootmobiel

Kids

Zelf samenstellen

Hengel sport

Horeca

Tuin

Onderweg

Comfortabel ontwerp

Deze deken is eenvoudig om aan te trekken. Je voeten steekt je in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar je je  voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trek je de rest van de deken naar boven, zodat ook je benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar je lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten. Desgewenst kun je de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Deken meenemen

Je kunt de deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neem je de deken eenvoudig mee op het moment dat je hem niet gebruikt en hierdoor ben je altijd voorbereid op kou of regen.

Kleuren dekens

De worden standaard geleverd in de kleur zwart. Het is ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam, of een bedrijfslogo.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig reinigen met een doekje. De dekens zijn ook geschikt voor de wasmachine. Je wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

In de winter zat ik voorheen altijd met een vliesdekentje en had het toch nog koud. De rolstoel deken van Belieff houd me warm en heb ook geen last van koude voeten of het kouwkleumen in de rolstoel. Hij is makkelijk op te vouwen en neemt niet veel ruimte in beslag. Zeker een aanrader voor de mensen die in een rolstoel zitten en het vaak koud hebben in de winter

Vanaf bol.com

Dinsdag besteld en donderdag al geleverd! Super service en super warm zalig rolstoeldeken!! Vandaag al kunnen uittesten en hij is waterdicht!

Rolstoel deken - recensie - BelieffEva Hoste
Ga direct naar de webshop