Club deken

De Club Deken is ontwikkeld voor echte trouwe supporters. De Club-deken van Belieff is bedrukt in de kleuren en/of met het logo van uw favoriete voetbalclub en te koop in de fanshop. Bekijk video en de voordelen.

  Softshell wind- en waterdicht            Dubbel gevoerd fleece

Club dekens

De club deken bestaat aan de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. Keuze uit los deken, pvc-onderlaag en de optie met geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens uniek!

Warme club dekens – Daar blijf je voor op de tribune zitten

Bekijk de club dekens

Club deken bedrukken met club logo

Bekijk hier hoe de Club Deken kan bedrukt worden. In alle kleuren en stijlen naar uw keuze en uiteraard kan ook uw logo of clubnaam worden afgedrukt. De Club Deken is ontwikkeld voor echte trouwe supporters. Als u stil zit op de tribune aan het sportveld koelt de temperatuur met name in de avonduren en in de wintermaanden snel af. De Club-deken van Belieff is bedrukt in de kleuren en/of met het logo van uw favoriete voetbalclub en te koop in de fanshop. De deken past bij het imago van de club, is gemaakt van topkwaliteit en biedt veel warmte. Tevens is de deken eenvoudig te wassen en gemakkelijk op te vouwen waardoor u deze handig mee kunt nemen.

Rolstoel deken - Dubbel gevoerd
Rolstoel deken kopen - Softshell
Rolstoel deken - kopen
Rolstoel deken - fleece
Rolstoel deken - Wassen
Rolstoel deken - Warm en droog
Rolstoel deken - Waterdicht
Rolstoel deken - Winddicht
Rolstoel deken - Materiaal ademt
Rolstoel dekens
Rolstoel deken - Wassen

Te koop in de fanshop

De deken is te koop in de fanshop van uw sportclub! Bent u op zoek naar extra warmte tijdens het aanmoedigen van uw favoriete sportclub of wilt u dealer worden? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Club deken laten bedrukken

De club worden standaard geleverd in de kleur zwart. Het is ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een club logo.

Club meenemen

U kunt de deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neemt u de deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens