Wij hebben wat met jullie te vieren! Wij hebben namelijk de grootste mijlpaal in vijf jaar bereikt en delen dit graag met jullie. Als 17e-jarige jonge bedacht oprichter Rick van Geloven een oplossing om wisselspelers warm te houden in de dug-out. Hij zat vaak zelf wissel en vond het in de wintermaanden niet te doen om te wachten voordat hij het veld in mocht. Daarnaast had deze kou ook impact op zijn spieren, dus hier moest wat aan gedaan worden.
Na een lange periode van productontwikkeling, werden de eerste serie dekens in december 2015 gelanceerd bij Cambuur Leeuwarden. Al snel werd het product enthousiast ontvangen en konden wij met meer clubs om tafel. Het is met vallen en opstaan gegaan, maar precies vijf jaar later, zijn alle eredivisieclubs voorzien. In 2019 deelde wij een overzicht met jullie, waarin werd getoond dat er 14 topclubs waren voorzien met de Belieff Dug-Dekens.
Belieff - Clubkaart 2019 vs 2021 (1) kopie
Inmiddels staat onze teller op 27 topclubs en zijn wij nog lang niet uitgespeeld. De sterren boven de clubs geven dit keer niet aan hoe vaak een club landskampioen is geworden, maar hoe vaak wij hebben geleverd. Onze klanten zijn blij met de producten en komen steeds terug voor meer warmte!
In de mini-documentaire nemen we jullie mee op deze reis om deze mijlpaal te vieren. Neem nu een exclusief kijkje bij onze partners, sportclubs en leveringen die wij doen en ook hoe wij champagne uitdelen. Wij zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het ons vooral weten in de comments.