DUG DEKEN

Dug deken met voetenzak en promotiemogelijkheid

De Dug Deken is speciaal ontwikkeld om wissel- of reservespelers die tijdens trainingen en wedstrijden in de dug out of langs de kant van het veld zitten warm te houden. In de Nederlandse herfst en winter kunnen de temperaturen flink dalen. Als wissel- of reservespelers niet actief in beweging zijn koelen zij snel af. Belieff kan deze spelers helaas geen speelminuten geven, maar we kunnen de tijd in de dug out wel zo aangenaam mogelijk maken met een heerlijk warm dug out deken.

stel hier vrijblijvend je eigen dug deken samen
  • Geïntegreerde isolerende voetenzak

  • Gemakkelijk in en uit stappen

  • Maximale warmte voor het hele lichaam

  • Promotiemogelijkheid voor sponsoren

Dug out deken met geïntegreerde isolerende voetenzak

De Dug-Deken, ook wel bekend als dug out deken, is van topkwaliteit en heeft een geïntegreerde isolerende voetenzak, waardoor ook de voeten van spelers lekker warm blijven. De voetenzak is zo ontworpen dat spelers er gemakkelijk in en uit kunnen stappen, om zich zo snel mogelijk klaar te maken om het veld op te gaan. De Dug-Deken biedt maximale warmte voor het hele lichaam, waardoor eindeloos veel dikke lagen onhandige kleding verleden tijd zijn.

Bent u op zoek naar extra warmte voor wisselspelers aan het sportveld? Wilt u ook op een originele manier uw club of sponsoren promotiemogelijkheden bieden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

stel hier vrijblijvend je eigen dug deken samen

Dug deken met promotiemogelijkheden voor sponsors

Naast een perfecte mogelijkheid voor wissel- of reservespelers om zich warm te houden, biedt de Dug Deken ook een unieke promotiemogelijkheid voor sponsoren. De bedrukking van de deken kan geheel naar uw wens gerealiseerd worden, waardoor logo’s, huisstijlen of namen van sponsoren duidelijk zichtbaar op de dug out deken gepresenteerd kunnen worden. Alle spelers zitten in dezelfde deken in de dug-out, waardoor het een originele, uniforme en opvallende manier van promotie voor sponsoren is.

stel hier vrijblijvend je eigen dug deken samen

Kleuren dug deken

Je kan zelf de kleuren van de binnen- en buitenkant van je dug deken samenstellen. Standaard worden ze geleverd in het zwart, grijs donkerblauw, lichtgrijs, blauw turquoise, lichtgroen, roze en rood.

Naast het grote aanbod van kleuren is het ook mogelijk om de dug deken te laten bedrukken met club logo’s, sponsors, namen of wat je maar wilt.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De dug deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Onze klanten die er warm bij zitten

psv_kleur-1-250x173

Recensies over de dug out deken

De Dug-deken is mij positief bevallen. Voorheen gebruikten wij gewone dekens, maar die houden je lang niet zo warm als de Dug-deken. Bovendien zorgt de Dug-deken ervoor dat je voeten ook warm blijven. Het veld in gaan met koude voeten is heel vervelend, met de Dug-deken is dit niet meer aan de orde.

emmen - belieffDanny Bouws, Voormalig FC Emmen

Ik kan je vertellen dat de dug-deken zeker bevalt, als wisselspeler is er niets zo vervelend als koud bibberend met ijstenen op de bank te zitten, en dan ook nog koud moeten invallen, een zeer aangename dus!

sc cambuur - belieffHarm Zeinstra, Voormalig SC cambuur

Dug deken in actie bij SC Cambuur