Maak je keuze

Voetbal dekens

Met trots zijn wij de nummer 1 leverancier van dug dekens voor professioneel voetbalend Nederland. Een unieke manier voor promotiemogelijkheden.

Hockey dekens

De Hockey dekens zijn speciaal ontwikkeld om reserve- en wisselspelers tijdens trainingen en wedstrijden warm te houden.

Belieff - klant sterren

RKC Waalwijk

“De warmtedekens dragen bij aan het optimaliseren van de prestaties van onze spelers. Zeker in de koude wintermaanden is het belangrijk om de benen warm te houden, en met deze dekens lukt dat uitstekend. We zijn tevreden over de kwaliteit en service van Belieff en hebben al meerdere positieve reacties ontvangen van onze spelers.”

Frank van Mosselveld
Algemeen directeur RKC Waalwijk

Belieff - klant sterren

Go Ahead Eagles

“We hebben geconstateerd dat er binnen onze selectie behoefte bestond aan deze warmtedekens”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Zeker in de koude wintermaanden is het prettig om de benen warm te houden langs de lijn. We hebben Loodgietersbedrijf M. Kramer vervolgens bereid gevonden om in warmtedekens voor onze selectie te investeren. Een mooi gebaar! De warmtedekens van Belieff dragen bij aan het topsportklimaat dat Go Ahead Eagles nastreeft.”

Jan Willem van Dop
Algemeen directeur Go Ahead Eagles

Belieff - klant sterren

FC Groningen

Trainer Jeroen Scholma van FC Groningen onder-13 is heel tevreden over de dekens. “Het is een mooie en nuttig product op het moment dat de temperatuur laag is. We hebben afgelopen winter prima gebruik kunnen maken van de dekens en zullen er ook de komende seizoenen gebruik van maken. Ik merk ook dat het voor de spelers in de dug-out aangenamer is om de wedstrijd te kunnen bekijken.”

Jeroen Scholma
Trainer onder-13 FC Groningen