Elektrische heating

De elektrische heating is zeer geschikt om tijdens de koude(re) dagen extra warm te blijven, wanneer je naar buiten gaat. Verwarmd tot 42 graden gedurende 3 uur. Inclusief oplader en batterij. Bekijk productvideo of productinformatie.

Elektrische heating

De elektrische heating is zeer geschikt om tijdens de koude(re) dagen extra warm te blijven, wanneer je naar buiten gaat. Verwarmd tot 42 graden gedurende 3 uur. De hoes is ook gemakkelijk te bevestigingen aan de deken.

Elektrische heating met kussen en hoes voor in elk deken

Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat gebruikers de warmte isoleren wanneer er op het Belieff heating element gezeten wordt. Dit bespaart niet alleen energie, maar het zorgt ook voor meer warmte en comfort!

De elektrische heating is voorzien van een batterij die zorgt dat je lichaam tot max. 42 graden en 3 uur verwarmd wordt. Het heatingelement is voorzien van een band waarmee hij aan de deken bevestigd kan worden.

  • Batterij en lader inclusief

  • Verwarmd tot max. 42 graden

  • 3 uur lang

Onze heating elementen

Belieff - Cozy elektrische heating bestellen

Heating voor buiten

€124.95

Belieff - Cozy elektrische heating kopen 2

Heating voor binnen

€124.95 €119,-

Buiten heating uitleg in 1 min

Binnen heating uitleg in 1 min

Klik op een afbeelding om te vergroten

Belieff - Elektrische Heating deken - Uitleg
Belieff - Elektrische Heating deken -
Belieff - Elektrische Heating deken -

Sterk soft-shell materiaal en kan tegen een stootje

Niet alleen is de deken warm, maar ook van stevig soft-shell materiaal. Dit is makkelijk schoon te maken met een doekje als je geen wasmachine in de buurt hebt. Hierdoor kan je het bij elke weersomstandigheden dragen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om de kou.

Wassen

Als je de kussen uit de hoes haalt, kan je deze rustig wassen in de wasmachine. Het stevige soft-shell materiaal zorgt ervoor dat het goed en mooi blijft.

Gemakkelijk te bevestigen aan elk deken

Bevestigingsmogelijkheden in de voetenzak, dijbenen, romp en/of billen. Het heatingelement verspreid een aangename warmte en beschermt je tegen de koude dagen in de in- en outdoor!

Bestel hier je warmte oplossing voor de koude dagen! Belieff, prepared for your adventure! *Bij afname van grotere aantallen gelden andere prijzen en kunnen wij het personaliseren met logo’s en huisstijlen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens