Veelgestelde vragen

Wij merken dat we vaak dezelfde vragen krijgen over onze producten. Om je goed te helpen hebben wij hieronder een lijst van de meest gestelde vragen toegevoegd. Mocht je vraag er niet tussen staan, contacteer ons dan op info@belieff.com of bel naar 06 23 55 28 61. We blijven deze lijst constant aanvullen, zodat al je vragen worden beantwoord.

Het is natuurlijk belangrijk om de dekens lekker fris te dragen. De dekens zijn makkelijk te reinigen met een doekje of kan ik de wasmachine op 30 graden in gewassen worden. Het is niet geschikt voor de droger, maar gelukkig is dat niet nodig aangezien het heel snel droogt van zichzelf.

Deze zitten aan de deken om hier elektrische heating aan te bevestigen, indien dit gewenst is.

Wij hebben een breed assortiment waar voornamelijk de achterkant van de deken verschilt per product.

Ja, alle outdoor producten zijn water wind afstotend en gemaakt van softshell ademend materiaal en gevoerd met warme fleece. Geschikt voor alle weersomstandigheden.

De Belieff dekens zullen niet afzakken of is het nodig om het om je middel vast te klikken, dit in tegenstelling tot andere dekens. Door de juiste pasvorm en fleece voering zal de deken perfect om uw middel blijven zitten, waardoor u ook de bewegingsvrijheid behoudt. Ook zit er vanaf 2021 een koord om een aantal dekens, zodat het om je benen kan rollen, zodat het nog warmer is dan ooit tevoren.

Wij bieden 100% warmte garantie aan op onze producten. Niet warm, geld terug. Ook zit er 5 jaar garantie op onze dekens, waardoor u dus nooit risico loopt

U mag de dekens altijd retour sturen in de periode van 14 dagen na aankoop van uw product. Graag in originele verpakking en onbeschadigd.

Retouradres:
Belieff
Peizerweg 97N
9727AJ Groningen

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens