Fleece deken

5 jaar garantie

World wide shipping

Gratis Verzending

Snelle bezorging

Fleece deken met voetenzak

Niets is lekkerder dan om na een lange dag op de bank te ploffen en te ontspannen. Met een fleece deken met voetenzak en handzakken weet je zeker dat je het nooit koud zult krijgen. Het fleecedeken kun je helemaal dichtsnoeren tot aan je knieholte en is bovendien goed geïsoleerd zodat er nooit warmte verloren gaat.

Het materiaal is gemaakt van 100% polyester en is daarom heerlijk zacht. Bovendien is het een XL uitvoering, waardoor je het deken helemaal om je heen kunt slaan. Niemand wil toch onder een klein deken liggen?

Wil je een lekker warm fleece deken kopen? Dan zit je goed bij Belieff. De fleecedekens zijn perfect voor de koudere avonden thuis op de bank, in de tuin of zelfs onderweg.

Dit dikke fleece deken is voorzien van alle gemakken, waaronder een voetenzak en handzakken. Je kunt het bovendien dichtsnoeren zodat je nooit warmte verliest! Bekijk hier de productvideo en lees snel verder voor de productinformatie.

Gratis verzending

Binnen de EU

Snelle bezorging

Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden (overal)

Bekijk de dekens

Wat is fleece?

Een fleece deken is vaak gemaakt van 100% polyester, zo ook die van Belieff. Dit betekent dat het deken een stuk zachter is dan de meeste andere dekens. Het materiaal is van zichzelf een hele warme stof en daarom heel geschikt voor dekens, plaids en poncho’s.

Onze dekens van fleece zijn zeer isolerend, wat betekent dat je de warmte goed vast kunt houden. Helemaal met de voetenzak en handzakken van de dekens weet je zeker dat er geen warmte verloren gaat, bijvoorbeeld als je even opstaat om iets van de tafel te pakken.

Een bijkomend voordeel van fleecedekens is dat het materiaal geen water vasthoudt en snel droogt. Daarom is het gemakkelijk schoon te maken en begint het niet te stinken na een periode van veel bankhangen. Ook is het handig met drinken, eventuele vlekken trekken minder makkelijk in de stof. Het is bovendien een hele luchtige stof waardoor je niet zo snel zweet, wel zo fris!

Grote fleece deken geschikt voor iedereen

Onze fleecedeken komt standaard in de XL variant. Dit betekent dat je er helemaal in weg kunt kruipen of zelfs met z’n tweeën onder kunt zitten. We raden je de deken met voetenzak aan voor solo gebruik en de fleece plaid voor meerdere personen. De voordelen van de dekens van Belieff zijn:
N
Dikke en zachte stof van 100% polyester
N
Handzakken
N
Voetenzak met geïsoleerde vulling
N

Groot genoeg om helemaal in weg te kruipen

Fleece deken met mouwen

Een fleece deken met mouwen oftewel de fleece poncho is heel geschikt voor de mensen die graag mobiel willen blijven. Je trekt de deken gemakkelijk aan en steekt je handen door de mouwen heen. Hierdoor kun je gewoon door het huis lopen, je telefoon gebruiken of dingen van de tafel pakken. Wel zo handig, anders moet je weer helemaal uit je holletje kruipen.

De fleecedeken met mouwen heeft bovendien een handzak aan de voorkant waardoor je ook je spullen gemakkelijk kwijt kunt. Ook vind je op de poncho een kap terug en je zou het dus ook wel een hoodie deken met mouwen kunnen noemen. Zo blijft zelfs je nek en hoofd lekker warm.

Bekijk hier de video

Het grote verschil tussen de plaid en dit deken met mouwen is dus je mobiliteit. Je kunt het gebruiken als je op de bank zit, maar ook wanneer je bijvoorbeeld het huishouden doet. Het zal je bij het stofzuigen of het opruimen niet in de weg zitten. De grote voordelen van de fleece deken met mouwen zijn:

N
Handzak aan de voorkant
N
Een lekkere warme hoodie
N
Om helemaal in te kruipen
N
Goed te gebruiken tijdens huishoudelijke taken

Verschillende uitvoeringen

Wij hebben alleen een groot fleece deken in de XL variant, waarom zou je onder een klein dekentje willen liggen? Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren, waaronder in het groen, lichtblauw, navy blauw en bordeaux rood. Altijd wel een uitvoering die bij jouw past.

Speciale zakken voor handen en voeten

Het is natuurlijk belangrijk dat jij het warm hebt en daarom vind je in de fleece deken handzakken terug en een warme voetenzak die je helemaal kunt aansnoeren. Op de fleece poncho zit ook een hoodie die je op kunt doen.

De uiteinden van je lichaam zoals je handen, voeten en hoofd worden namelijk het snelste koud. Doordat je helemaal weg kunt kruipen in de dekens is dit probleem in één keer helemaal opgelost.

Jörgen Raymann zit er warmpjes bij

Een fleece deken wassen, hoe doe je dat?

De dekens zijn allemaal gemaakt van materiaal om warm te blijven en dat is gelukkig ook goed schoon te houden. Het neemt al weinig water op en daarom is je fleece deken wassen niet nodig na iedere sessie. Toch is het goed om rekening te houden met het materiaal wanneer het aan de beurt is.

Je fleecedeken wassen is heel eenvoudig, maar was nooit op meer dan 30 graden. We raden je bovendien af om wasverzachter te gebruiken. Dit kan namelijk zorgen voor minder isolatie op termijn.

Het drogen van een fleece deken raden we aan om op de natuurlijke manier te doen, niet via een droger. Het materiaal droogt namelijk al snel van zichzelf en in een droger kan het materiaal minder zacht worden en dat willen we natuurlijk niet hebben. Gewoon even ophangen en het is snel weer droog.

Fleece deken kopen

Hopelijk hebben we je op deze pagina kunnen overtuigen van het nut van onze fleecedekens. Stuk voor stuk zijn het heerlijke dekens die je thuis kunt gebruiken om het nooit meer koud te hebben. Wil je in je eentje op de bank liggen, met je huisgenoten of partner of zelfs rond willen lopen in een fleece deken? Met de dekens van Belieff zit je goed!
Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?