HORECA DEKEN

Met een horeca deken blijf je lekker op het terras zitten

Voor horeca gelegenheden heeft Belieff de Horeca Deken ontwikkeld. De Horeca Deken zorgt ervoor dat uw klanten ook van het buitenterras kunnen genieten als de temperaturen dalen. Zoals we weten kan in de Nederlandse herfst of winter de temperatuur flink dalen! Nu is er een mogelijkheid om lekker op het terras te blijven zitten en genieten van de buitenlucht.

  • Geen gebruik te maken van dure terrasverwarmers

  • Geïntegreerde isolerende voetenzak voor extra comfort

  • Brandwerend, vocht- en vuilafstotend

  • Kleur & logo opdruk mogelijkheden naar wens

Horeca deken – warm op het terras

Door de topkwaliteit van de deken biedt deze zeer veel warmte en hoeft u geen of minder gebruik te maken van dure terrasverwarmers. De Horeca-Deken is brandwerend, vocht- en vuilafstotend en heeft een geïntegreerde isolerende voetenzak voor extra comfort. Door de gratis bijgeleverde tasjes kunnen de dekens gemakkelijk worden opgeborgen na gebruik. De Horeca-Deken zorgt voor extra omzet en is ideaal voor rokers of voor mensen die het fijn vinden om buiten te zitten gedurende het hele jaar. Bent u op zoek naar extra warmte voor uw klanten zodat zij eindeloos van uw buitenterras kunnen genieten zonder dat uw energiekosten drastisch verhogen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

stel hier vrijblijvend je eigen deken samen

Horeca deken – unieke promotie en sponsor mogelijkheden

Naast dat klanten heerlijk van een drankje kunnen genieten op het terras, biedt de horeca deken de unieke mogelijkheid om voor promotie en sponsoren. Iedere voorbijganger zal deze gepersonaliseerde dekens onthouden, omdat het uniek bedrukt is met uw huisstijl, logo of partners.  Een origineel uniforme en opvallende manier om op te vallen tussen alle concurrentie.

stel hier vrijblijvend je eigen deken samen