Hengel sport deken

In de herfst- en winterperiode kunnen de temperaturen flink dalen wat voor de fanatieke visser onaangenaam aan kan voelen. Daarom ontwikkelde Belieff de hengel sport deken, die het vissen tijdens de koude dagen weer leuk en een stuk aangenamer maakt.

Belieff- hengel sport deken  Softshell wind- en waterdicht           Belieff- hengel sport deken  Dubbel gevoerd fleece

Hengel sport dekens

In de herfst- en winterperiode kunnen de temperaturen flink dalen wat voor de fanatieke visser onaangenaam aan kan voelen. De hengel sport deken maakt vissen tijdens de koude dagen weer leuk en een stuk aangenamer. Keuze uit los deken, pvc-onderlaag en de optie met geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens uniek!

Warme rolstoel dekens

Bekijk de hengel sport dekens

Vormt naar je lichaam

De hengel sport deken beschikt over een geïntegreerde, isolerende voetenzak met een onderlaag van harde PVC, waardoor het in- en uit stappen geen schade aan de deken geeft en men warme voeten ervaart. Tevens beschikt de deken over handzakken, en bestaat de mogelijkheid de deken up te graden met een elektrische heating.

De hengel sport deken biedt maximale warmte voor het hele lichaam, waardoor eindeloos veel dikke lagen onhandige kleding verleden tijd is. De dekens zijn makkelijk op te rollen en mee te nemen. Extra tip: Als u de deken upgrade met de elektrische heating ervaart u dag en nacht extra warmte!

Hengel sport deken - Dubbel gevoerd
Hengel sport deken kopen - Softshell
Hengel sport deken - kopen
Hengel sport deken - fleece
Hengel sport deken - Wassen
Hengel sport deken - Warm en droog
Hengel sport deken - Waterdicht
Hengel sport deken - Winddicht
Hengel sport deken - Materiaal ademt
Hengel sport deken - bedrukken met logo
Hengel sport deken - bedrukken met logo

Rolstoel deken met geïsoleerde voetenzak – ook geschikt voor scootmobiel

Het ontwerp van de rolstoeldeken is aangepast voor gebruikers van een rolstoel. Hierdoor is het tevens perfect voor scootmobiel. Zo is deze eenvoudig om aan te trekken. Uw voeten steekt u in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar u uw voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trekt u de rest van de deken naar boven, zodat ook uw benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar uw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten, bijvoorbeeld als u uw rolstoel voortbeweegt door het draaien aan de hoepels van de wielen. Desgewenst kunt u de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Hengel sport deken kleuren

De hengel sport dekens worden standaard geleverd in de kleuren zwart en groen. Naast het aanbod in kleur is het ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een bedrijfslogo.

Hengel sport deken meenemen

U kunt de hengel sport deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Hiermee hangt u deze tevens aan uw stoel. Zo neemt u de deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De hengel sport deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Samen bieden wij een totaalpakket om op een duurzame manier warmte en comfort te bieden aan vissers. Vraag vrijblijvend naar het assortiment, prijzen en mogelijkheden! Wij staan klaar met persoonlijk advies op maat!

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens