Karper deken

Karper deken met geïntegreerde, isolerende voetenzak

In de herfst- en winterperiode kunnen de temperaturen flink dalen wat voor de fanatieke visser onaangenaam aan kan voelen. Daarom ontwikkelde Belieff de Karper-Deken, die het vissen tijdens de koude dagen weer leuk en een stuk aangenamer maakt.

  • Warmte voor het onderlichaam
  • Warme handen en voeten

  • Geschikt voor schoenen
  • Elektrische heating upgrade mogelijk
  • Water en wind afstotend

  • Ook tijdens de koude avonden maximale comfort

Comfortabel ontwerp

De Karper-Deken beschikt over een geïntegreerde, isolerende voetenzak met een onderlaag van harde PVC, waardoor het in- en uit stappen geen schade aan de deken geeft en men warme voeten ervaart. Tevens beschikt de deken over handzakken, en bestaat de mogelijkheid de deken up te graden met een elektrische heating.

De Karper-Deken biedt maximale warmte voor het hele lichaam, waardoor eindeloos veel dikke lagen onhandige kleding verleden tijd is. De dekens zijn makkelijk op te rollen en mee te nemen. Extra tip: Als u de deken upgrade met de elektrische heating ervaart u dag en nacht extra warmte!

Karper deken meenemen

U kunt de karper deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Hiermee hangt u deze tevens aan uw stoel. Zo neemt u de karper deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Kleuren karper dekens

De karper dekens worden standaard geleverd in de kleur zwart. Naast het aanbod in kleur is het ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een bedrijfslogo.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De karper deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Samen bieden wij een totaalpakket om op een duurzame manier warmte en comfort te bieden aan vissers. Vraag vrijblijvend naar het assortiment, prijzen en mogelijkheden! Wij staan klaar met persoonlijk advies op maat!

Ga direct naar de webshop