KIDS DEKEN

Kids deken met voetenzak, PVC-plaat of los

De kids deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven voor alle outdoor activiteiten.

Kids dekens

De kids deken bestaat aan de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. Keuze uit los deken, pvc-onderlaag en de optie met geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens uniek!

  • Softshell wind- en waterdicht
  • Geïsoleerde voetenzak
  • Warme voeten en lichaam
  • Zonder of met voetenzak, PVC-onderlaag en met heating

Comfortabel ontwerp

Het ontwerp van de kids deken is aangepast voor jonge kinderen. Het is makkelijk om aan te trekken. De voeten steekt u in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar u uw voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trekt u de rest van de deken naar boven, zodat ook uw benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar uw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten. Desgewenst kunt u de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Kids deken meenemen

U kunt de kids deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neemt u de kids deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Kids dekens

De kids deken worden standaard geleverd in de kleur zwart. Naast het aanbod in kleur is het ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een bedrijfslogo vanaf 5 stuks.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De kids deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Ga direct naar de webshop