Kids deken

De kids deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven voor alle outdoor activiteiten. Keuze uit los deken, pvc-onderlaag en de optie met geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens uniek. Bekijk productvideo of productinformatie.

Kids dekens

De kids deken bestaat aan de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. Keuze uit los deken, pvc-onderlaag en de optie met geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens uniek!

Wij zijn onder andere partner van

Only friends partner
Grote clubactie partner

Wij zijn onder andere partner van

Only friends partner
Grote clubactie partner

Bekijk de kids dekens

Vormt naar je lichaam

Het ontwerp van de kids deken is aangepast voor jonge kinderen. Het is makkelijk om aan te trekken. Je steekt je voeten in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant is voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trek je de rest van de deken naar boven, zodat ook je benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar je lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten. Desgewenst kunt je de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Kids deken - Dubbel gevoerd
Kids deken kopen - Softshell
Kids deken - kopen
Kids deken - fleece gevoerd
Kids deken - Wassen
Kids deken - Warm en droog
Kids deken - Waterdicht
Kids deken - Winddicht
Kids deken - Materiaal ademt
Kids deken - bedrukken met logo
Rolstoel deken - Wassen

Kids deken met voetenzak, plaat of los

Het ontwerp van de kids deken is aangepast voor jonge kinderen. Het is makkelijk om aan te trekken. De voeten steek je in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant van softshell materiaal is, wat water- en vuilstotend is. Daarna trek je de rest van de deken naar boven, zodat ook je benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar je lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten. Desgewenst kun je de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Kids deken meenemen

Je kunt de kids deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neem je de kids deken eenvoudig mee op het moment dat je deze niet gebruikt en hierdoor ben je altijd voorbereid op kou of regen.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig reinigen met een doekje. De kids deken is ook geschikt voor de wasmachine. Je wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Belieff - Kids dekens FC groningen

Kids deken kleuren en bedrukking

De dekens worden standaard geleverd in de kleur zwart. Wil je liever een anderen kleur? Dat kan! Het is mogelijk om de kleur van de binnen- en buitenkant naar wens te bestellen. Daarnaast is ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam, of een bedrijfslogo.

  • Minimaal 3 dekens per bestelling

  • Kleur binnen- en buitenkant naar wens

  • Bedrukken op handzak en/of scheenhoogte

Belieff - klant sterren

FC Groningen

Trainer Jeroen Scholma van FC Groningen onder-13 is heel tevreden over de dekens. “Het is een mooie en nuttig product op het moment dat de temperatuur laag is. We hebben afgelopen winter prima gebruik kunnen maken van de dekens en zullen er ook de komende seizoenen gebruik van maken. Ik merk ook dat het voor de spelers in de dug-out aangenamer is om de wedstrijd te kunnen bekijken.” Lees volledig artikel.

Jeroen Scholma
Trainer onder-13 FC Groningen

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens