Rolstoel deken voor kinderen

De rolstoel deken voor kinderen is heel geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. Lekker dus als jullie even naar buiten willen zonder het koud te krijgen. Ook is de deken heel geschikt voor de scootmobiel. Bekijk productvideo of productinformatie.

Rolstoel dekens voor kinderen

De rolstoel deken voor kinderen is aan de buitenkant softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant van het deken is gevoerd met fleece, heel aangenaam en zacht dus. Je hebt de keuze uit een losse deken, pvc-onderlaag en de optie met geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens heerlijk voor het koude weer.

Wij zijn onder andere partner van

Only friends partner

Wij zijn onder andere partner van

Only friends partner

Bekijk de rolstoel dekens voor kinderen

Vormt naar je lichaam

Speciaal voor kinderen is het ontwerp van de rolstoel deken aangepast. Mede hierdoor is de deken ook zeer geschikt voor op een scootmobiel. Het is gemakkelijk aan te trekken en de voetenzak is lekker geïsoleerd. Het is niet nodig om je schoenen of sloffen uit te trekken.

De binnenkant is beschermd met een softshell waardoor het water- en vuilafstotend is. Ook kun je de deken voor kinderen hoog optrekken zodat ook je hele bovenlichaam lekker warm blijft.

Het deken vormt zich volledig naar je lichaam en zal daarom ook niet in de weg zitten. Als de rolstoel voortbeweegt of draait, is dat wel zo prettig. Daarnaast kun je de voetenzak van de rolstoel deken vastsnoeren, zodat het nog beter aansluit.

Rolstoel deken - Dubbel gevoerd
Rolstoel deken kopen - Softshell
Rolstoel deken - kopen
Rolstoel deken - fleece gevoerd
Rolstoel deken - Wassen
Rolstoel deken - Warm en droog
Rolstoel deken - Waterdicht
Rolstoel deken - Winddicht
Rolstoel deken - Materiaal ademt
Rolstoel dekens
Rolstoel deken - Wassen

Rolstoel deken met geïsoleerde voetenzak voor kids

De deken voor kinderen is zeer geschikt om mee te nemen voor onderweg. Het is gemakkelijk op te rollen met het handige klik opbergsysteem en zal daarom niet in de weg zitten. Begint het koud te worden? Dan heb je de deken zomaar om je heen!

De pasvorm van de deken voor kinderen is zo gemaakt dat het voor iedereen naadloos aansluit. Hierdoor zal het niet in de weg zitten bij het bewegen in een rolstoel. Daarnaast kan het deken aangesnoerd worden zodat het warm om je lichaam blijft zitten. Het komt bij het draaien van de rolstoel niet in de knel met de wielen.

Eenvoudig te wassen

Na een uitje naar buiten kan het voorkomen dat er wat vuil op de deken zit. Dit is geen enkel probleem omdat zowel de binnenkant als de buitenkant gemakkelijk af te halen zijn met een doekje. Ook is het deken voor kinderen geschikt voor de wasmachine. Je wast altijd veilig op 30 graden. Het gebruik van de droger raden we niet aan.

Rolstoel open brons voorkant
Belieff - klant sterren

Rolstoel deken

“Ik zie zoveel mensen koukleumen onder geruite dekentjes of zonder dekens. Jullie voetenzak met verwarming is de beste en warmste die ik ooit heb gehad. Super fijne soepele stof en echt WARM en behaaglijk.”

Angela Tijhuis-Kreijkes
Rolstoel gebruiker

Lees meer reviews

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens