Kids mobiliteit

5 jaar garantie

World wide shipping

Gratis Verzending

Snelle bezorging

Warme rolstoel dekens voor kinderen

De rolstoel deken voor kinderen is heel geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. Lekker dus als jullie even naar buiten willen zonder het koud te krijgen. Ook is de deken heel geschikt voor de scootmobiel. Bekijk productvideo of productinformatie.

Gratis verzending

Binnen de EU

Snelle bezorging

Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden (overal)

Bekijk de rolstoel dekens voor kinderen

Vormt naar je lichaam

Speciaal voor kinderen is het ontwerp van de rolstoel deken aangepast. Mede hierdoor is de deken ook zeer geschikt voor op een scootmobiel. Het is gemakkelijk aan te trekken en de voetenzak is lekker geïsoleerd. Het is niet nodig om je schoenen of sloffen uit te trekken.

De binnenkant is beschermd met een softshell waardoor het water- en vuilafstotend is. Ook kun je de deken voor kinderen hoog optrekken zodat ook je hele bovenlichaam lekker warm blijft.

Het deken vormt zich volledig naar je lichaam en zal daarom ook niet in de weg zitten. Als de rolstoel voortbeweegt of draait, is dat wel zo prettig. Daarnaast kun je de voetenzak van de rolstoel deken vastsnoeren, zodat het nog beter aansluit.

Rolstoel deken met geïsoleerde voetenzak voor kids

De deken voor kinderen is zeer geschikt om mee te nemen voor onderweg. Het is gemakkelijk op te rollen met het handige klik opbergsysteem en zal daarom niet in de weg zitten. Begint het koud te worden? Dan heb je de deken zomaar om je heen!

De pasvorm van de deken voor kinderen is zo gemaakt dat het voor iedereen naadloos aansluit. Hierdoor zal het niet in de weg zitten bij het bewegen in een rolstoel. Daarnaast kan het deken aangesnoerd worden zodat het warm om je lichaam blijft zitten. Het komt bij het draaien van de rolstoel niet in de knel met de wielen.

Eenvoudig te wassen

Na een uitje naar buiten kan het voorkomen dat er wat vuil op de deken zit. Dit is geen enkel probleem omdat zowel de binnenkant als de buitenkant gemakkelijk af te halen zijn met een doekje. Ook is het deken voor kinderen geschikt voor de wasmachine. Je wast altijd veilig op 30 graden. Het gebruik van de droger raden we niet aan.

Rolstoel deken

Half Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images Download
“Ik zie zoveel mensen koukleumen onder geruite dekentjes of zonder dekens. Jullie voetenzak met verwarming is de beste en warmste die ik ooit heb gehad. Super fijne soepele stof en echt WARM en behaaglijk.”

Angela Tijhuis-Kreijkes

Rolstoel gebruiker

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?