Belieff van begin tot nu

2014: Oprichter Rick van Geloven startte hij aan het ontwikkelen van zijn droom, een oplossing vinden om warmte en comfort te bieden in de dug-out tijdens de koude wintermaanden. Sindsdien heeft Belieff veel stappen genomen.

2014: Oprichter Rick van Geloven startte hij aan het ontwikkelen van zijn droom, een oplossing vinden om warmte en comfort te bieden in de dug-out tijdens de koude wintermaanden. Sindsdien heeft Belieff veel stappen genomen.

Wij van Belieff geloven erin dat iedereen recht heeft op warmte, op een simpele, effectieve, duurzame en stijlvolle manier!

Oprichter Rick van Geloven aan het woord

Als ik tijdens het voetballen in de wintermaanden moest plaatsnemen in de Dug-out, kreeg ik het steenkoud en vooral mijn voeten en handen leden hieronder! Het was lastig om warm het veld in te gaan, ondanks het warmlopen, waardoor de kans op blessures toe nam. Er waren toentertijd geen producten beschikbaar die voldoende warmte boden en praktisch waren om mee te nemen naar het veld’.

Mijn naam is Rick van Geloven en op 17-jarige leeftijd (2011) startte ik aan het ontwikkelen van mijn droom, een oplossing vinden om warmte en comfort te bieden in de Dug-out tijdens de koude wintermaanden. Mijn ambities groeiden en mijn dromen werden steeds groter. Dat maakt dat wij met een divers team van ondernemers tot op de dag van vandaag onze producten blijven aanpassen aan de behoeften en wensen van onze klanten, zodat deze op steeds meer plekken inzetbaar zijn. Elke dag weer streven wij ernaar om nog betere resultaten te behalen en zo onze dromen te verwezenlijken voor mens en planeet.

Belieff - Over ons

Waarom Belieff?

Wij van Belieff geloven erin dat iedereen recht heeft op warmte, op een simpele, effectieve, duurzame en stijlvolle manier! Doormiddel van mooie designs, gemaakt van in-outdoor materialen en duurzame producten, maken wij producten die makkelijk mee te nemen zijn en geloven wij in hun warmte die voor alle doeleinden inzetbaar.

Door continue te blijven innoveren en te luisteren naar de behoeften van onze klanten/gebruikers, kan Belieff producten blijven produceren die perfect aansluiten op de veelzijdigheid en behoeften van de mens met het oog op mens en planeet.  Jouw mening telt dus en wordt zeer gewaardeerd, laat daarom altijd je mening horen via een review.

Belieff-Outdoor-blankets 2

Contactgegevens

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens