PRINT DEKEN

Prachtige en originele print dekens

Voor de koudere dagen heeft Belieff twee originele print dekens ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat je er altijd warm bij zit, maar ook voor een lach! De prints bestaan uit een wc-versie en een voetbalspeler versie.

Vraag nu aan
  • Unieke en originele prints

  • Isolerende en warme voetenzak

  • Water-, vocht- en vuilafstotend

  • Voor warmte en een lach

De WC en voetbalspeler print dekens

Comfortabel ontwerp

Het ontwerp van de print deken is ontwikkeld door Belieff. Het is gemakkelijk om aan te trekken. De voeten steekt u in de geïsoleerde warme voetenzak. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar u uw voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trekt u de rest van de deken naar boven, zodat ook uw benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar uw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten, Desgewenst kunt u de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Rolstoeldeken meenemen

U kunt de print deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Hiermee hangt u deze tevens aan uw print deken. Zo neemt u de print deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Twee ontwerpen print dekens

De print dekens worden geleverd in de WC-versie of de voetballer-versie, zoals hierboven wordt afgebeeld. Blijf warm en origineel!

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De print deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Vraag nu aan