Retourbeleid

Indien een ontvangen product toch niet aan de verwachtingen voldoet, kun je dit uiteraard retourneren. Als je een product wilt retourneren kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. We hebben het retour proces zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. U kunt de retour aanmelden via de knop hieronder en de stappen volgen. Hierin wordt er gevraagd on een postcode en tracking nummer . Voor een goede verwerking vragen wij uw pakbon bij de retourzending mee te sturen. Onze pakket en levering partner is Innosend, dus schik niet als u geen Belieff op de retour label ziet staan 😉

Retourkosten
De retourkosten zijn voor de rekening van de consument en bedraagt € 6,90 en zal bij het terugstorten worden ingehouden op het retourbedrag, mits dit zelf is verzonden.

Retourvoorwaarden

  • Het product moet verstuurd worden met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking
  • Het product moet ongebruikt zijn
  • Het product moet onbeschadigd zijn

Zodra wij het product ontvangen hebben en het aan de voorwaarden voldoet, krijg je binnen 30 dagen het volledige bedrag teruggestort op uw rekening. Indien slechts een deel van de bestelde producten retour wordt gestuurd, krijg je helaas het aankoopbedrag niet gecrediteerd.

Schade aan product
Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang ben je als consument zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering of ontvang je geen vergoeding.

Ruilen
Bij het ruilen voor een ander product vergoeden wij de retourneringkosten van het bedrag.

Retouradres

Belieff
Peizerweg 97N
9727AJ Groningen

Contactgegevens

Peizerweg 97N
9727AJ Groningen
M: +315 07 00 15 50
E: info@belieff.nl
www.www.belieff.com
www.belieffacademy.nl

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?