Wat zeggen onze klanten

Je leest hier verschillende reviews van verschillende klanten die wij in de afgelopen jaren warm hebben gehouden met onze producten. We hopen dat jij hier ook tussen komt te staan!

  Goedkeuring van eredivisie voetbalclubs               Onafhankelijke reviews

Belieff - reviews klant

Reviews

Je leest hier verschillende reviews van verschillende klanten die wij in de afgelopen jaren warm hebben gehouden met onze producten. We hopen dat jij hier ook tussen komt te staan!

Belieff - klant sterren

Go Ahead Eagles

“We hebben geconstateerd dat er binnen onze selectie behoefte bestond aan deze warmtedekens”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Zeker in de koude wintermaanden is het prettig om de benen warm te houden langs de lijn. We hebben Loodgietersbedrijf M. Kramer vervolgens bereid gevonden om in warmtedekens voor onze selectie te investeren. Een mooi gebaar! De warmtedekens van Belieff dragen bij aan het topsportklimaat dat Go Ahead Eagles nastreeft.”

Jan Willem van Dop
Algemeen directeur Go Ahead Eagles

Lees volledig artikel

Belieff - klant sterren

Bedrijf dat echt meedenkt in oplossingen. Prima service, klantvriendelijk.

M. Slijkhuis
22 februari 2020

Belieff - klant sterren

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

H. van der Tuin
7 februari 2020

Belieff - klant sterren

Snelle service, prima product.

Schut
6 februari 2020

Belieff - klant sterren

Prima product, prettig contact en keurige afhandeling.

Jo
24 januari 2020

Belieff - klant sterren

Goed product voor juiste prijs.

Harm Cazemier
24 december 2019

Belieff - klant sterren

Leuke nette service, ook snel antwoorden.

Gloria UC
23 december 2019

Belieff - klant sterren

FC Groningen

Trainer Jeroen Scholma van FC Groningen onder-13 is heel tevreden over de dekens. “Het is een mooie en nuttig product op het moment dat de temperatuur laag is. We hebben afgelopen winter prima gebruik kunnen maken van de dekens en zullen er ook de komende seizoenen gebruik van maken. Ik merk ook dat het voor de spelers in de dug-out aangenamer is om de wedstrijd te kunnen bekijken.” Lees volledig artikel.

Jeroen Scholma
Trainer onder-13 FC Groningen

Belieff - klant sterren

Zeer correcte vriendelijke klantenservice. Fijn product.

Angela Tijlhuis
23 december 2019

Belieff - klant sterren

Attent snel en kwaliteit.

Sylvia
18 december 2019

Belieff - klant sterren

Goede service.

Anoniem
17 december 2019

Belieff - klant sterren

Alles was heel goed aangekomen dank daarvoor.

Demandt
12 december 2019

Belieff - klant sterren

Goede service, snel geleverd.

Theo Soeten
9 december 2019

Belieff - klant sterren

Top! Goed en snel geregeld, prima contact!

RVVH
26 november 2019

Belieff - klant sterren

Rolstoel deken

“Ik zie zoveel mensen koukleumen onder geruite dekentjes of zonder dekens. Jullie voetenzak met verwarming is de beste en warmste die ik ooit heb gehad. Super fijne soepele stof en echt WARM en behaaglijk.”

Angela Tijhuis-Kreijkes
Rolstoel gebruiker

Belieff - klant sterren

Top service en super snelle verzending naar het buitenland zelfs.

De Jong
26 november 2019

Belieff - klant sterren

Super producten !

Paola
19 november 2019

Belieff - klant sterren

Fijne voetenzakdeken voor de rolstoel. Goedgekeurd door mijn Meder. Het extra warmtekussen gaan we gebruiken als het nog wat kouder is.

Saskia
11 november 2019

Belieff - klant sterren

Correcte telefonische informatie gekregen en snelle levering.

Silvia
11 november 2019

Belieff - klant sterren

Zeer goed. Levering goed, product goed!

Cis
11 november 2019

Belieff - klant sterren

Dank u wel voor de goede afhandeling van mijn bestelling, ik ben zeer tevreden. Groetjes Marjan Steenbergen.

Steenbergen
6 november 2019

Contactgegevens

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Met 2 dagen in huis
  • Duurzame dekens

Volg ons

Reviews

Belieff - Warme dekens

5.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens