Rolstoel dekens

5 jaar garantie

World wide shipping

Gratis Verzending

Snelle bezorging

Gratis verzending

Binnen de EU

Snelle bezorging

Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden (overal)

Bekijk de rolstoel dekens

Vormt naar je lichaam

Het ontwerp van de rolstoeldeken is aangepast voor gebruikers van een rolstoel. Hierdoor is het tevens perfect voor scootmobiel. Zo is deze eenvoudig om aan te trekken. Je voeten steek je in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar je je voeten plaatst, voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trek je de rest van de deken naar boven, zodat ook je benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar jouw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten, bijvoorbeeld als je de rolstoel voortbeweegt door het draaien aan de hoepels van de wielen. Desgewenst kun je de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Rolstoeldeken meenemen

Je kunt de rolstoeldeken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Hiermee hang je deze tevens aan jouw rolstoel. Zo neem je de rolstoel deken eenvoudig mee op het moment dat je hem niet gebruikt en hierdoor ben je altijd voorbereid op kou of regen.

Wassen

De buiten- en de binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig reinigen met een doekje. De rolstoeldeken is ook geschikt voor de wasmachine. Je wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Rolstoel deken

Half Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images Download
“Ik zie zoveel mensen koukleumen onder geruite dekentjes of zonder dekens. Jullie voetenzak met verwarming is de beste en warmste die ik ooit heb gehad. Super fijne soepele stof en echt WARM en behaaglijk.”

Angela Tijhuis-Kreijkes

Rolstoel gebruiker

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?