ROLSTOEL DEKEN

Rolstoel deken met geïsoleerde voetenzak – ook geschikt voor scootmobiel

De rolstoel deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven als u met uw rolstoel naar buiten gaat. Hierdoor is het tevens perfect voor een scootmobiel.

De rolstoel deken bestaat aan de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. De geïsoleerde voetenzak maakt deze dekens uniek!

  • Softshell wind- en waterdicht
  • Geïsoleerde voetenzak
  • Warme voeten en lichaam
  • Opdruk mogelijkheden naar wens

Comfortabel ontwerp

Het ontwerp van de rolstoeldeken is aangepast voor gebruikers van een rolstoel. Hierdoor is het tevens perfect voor scootmobiel. Zo is deze  eenvoudig om aan te trekken. Uw voeten steekt u in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar u uw voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trekt u de rest van de deken naar boven, zodat ook uw benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar uw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten, bijvoorbeeld als u uw rolstoel voortbeweegt door het draaien aan de hoepels van de wielen. Desgewenst kunt u de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Rolstoeldeken meenemen

U kunt de rolstoeldeken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Hiermee hangt u deze tevens aan uw rolstoel. Zo neemt u de rolstoel deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Kleuren rolstoel dekens

De rolstoeldekens worden standaard geleverd in de kleur zwart of bordeaux rood. Naast het aanbod in kleur is het ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een bedrijfslogo.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De rolstoeldeken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Ga direct naar de webshop

In de winter zat ik voorheen altijd met een vliesdekentje en had het toch nog koud. De rolstoel deken van Belieff houd me warm en heb ook geen last van koude voeten of het kouwkleumen in de rolstoel. Hij is makkelijk op te vouwen en neemt niet veel ruimte in beslag. Zeker een aanrader voor de mensen die in een rolstoel zitten en het vaak koud hebben in de winter

Vanaf bol.com

Dinsdag besteld en donderdag al geleverd! Super service en super warm zalig rolstoeldeken!! Vandaag al kunnen uittesten en hij is waterdicht!

Rolstoel deken - recensie - BelieffEva Hoste