SCOOTMOBIEL DEKEN

Scootmobiel deken met geïsoleerde voetenzak

De scootmobiel deken is zeer geschikt om tijdens de koude(re) dagen warm te blijven, wanneer u met uw scootmobiel naar buiten gaat.

De scootmobiel voetenzak deken bestaat aan de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. Tevens beschikt het zilver pakket over een unieke geïsoleerde voetenzak!

  • Softshell wind- en waterdicht
  • Geïsoleerde voetenzak
  • Warme voeten en lichaam
  • Opdruk mogelijkheden naar wens

Comfortabel ontwerp

Het ontwerp van de scootmobiel deken is aangepast voor gebruikers van een scootmobiel. Hierdoor is het erg eenvoudig om aan te trekken. Uw voeten steekt u in de warme geïsoleerde scootmobiel voetenzak. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar u uw voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trekt u de rest van de deken naar boven, zodat ook uw benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich perfect naar uw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten als u plaatsneemt in uw scootmobiel. Desgewenst kunt u de voetenzak aansnoeren voor een betere en strakkere aansluiting.

Scootmobieldeken meenemen

U kunt de scootmobiel deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo kan u deze handig aan uw scootmobiel hangen. De scootmobiel deken is zo eenvoudig mee te nemen voor onderweg, wanneer u het niet gebruikt. Zo bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Ga direct naar de webshop

Kleuren scootmobiel dekens

De scootmobiel dekens worden standaard geleverd in de kleur zwart of bordeaux rood. Naast het aanbod in kleur is het ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een bedrijfslogo.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de scootmobiel voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De scootmobiel deken is ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.