Outdoor deken

De outdoor deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. De outdoor dekens zijn wind- en waterdicht. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. Bekijk productvideo of productinformatie.

Belieff - Outdoor deken
Lees reviews

Outdoor dekens

De outdoor deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. De outdoor dekens bestaan van de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is.

Bekijk de outdoor dekens

Vormt naar je lichaam

De outdoor dekens zijn eenvoudig om aan te trekken. Je voeten steek je in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant is voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trek je de rest van de deken naar boven, zodat ook je benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar jouw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten. Desgewenst kun je de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

  • Deken vormt naar je lichaam

  • Voor jong en oud

  • Combineren met elektrisch heating element

Outdoor deken - Dubbel gevoerd
Outdoor deken kopen - Softshell
Outdoor deken - kopen
Outdoor-deken-fleec gevoerd
Outdoor deken - Wassen
Scootmobiel deken - Warm en droog
Outdoor deken - Waterdicht
Outdoor deken - Winddicht
Outdoor deken - Materiaal ademt
Rolstoel deken - Wassen
Belieff - Warme outdoor dekens

Outdoor deken meenemen

Je kunt de outdoor deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neem je de deken eenvoudig mee op het moment dat je het niet gebruikt en hierdoor ben je altijd voorbereid op kou of regen.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig reinigen met een doekje. De outdoor dekens zijn ook geschikt voor de wasmachine. Je wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Belieff - Warme outdoor dekens
Belieff - Outdoor deken bestellen

Outdoor deken kleuren en bedrukking

De dekens worden standaard geleverd in de kleur zwart. Wil je liever een anderen kleur? Dat kan! Het is mogelijk om de kleur van de binnen- en buitenkant naar wens te bestellen. Daarnaast is ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam, of een bedrijfslogo.

  • Minimaal 50 dekens per bestelling

  • Kleur binnen- en buitenkant naar wens

  • Bedrukken op handzak en/of scheenhoogte

Meer info

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens