Outdoor dekens

De outdoor deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. De outdoor dekens bestaan van de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is. Bekijk video en de voordelen.

   Softshell wind- en waterdicht              Dubbel gevoerd fleece

Outdoor dekens

De outdoor deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. De outdoor dekens bestaan van de buitenkant uit softshell, wat wind- en waterdicht, ademend en elastisch is. De binnenkant is gevoerd met fleece wat aangenaam warm en zacht is.

Bekijk de outdoor dekens

Vormt naar je lichaam

De outdoor dekens zijn eenvoudig om aan te trekken. Uw voeten steekt u in de voetenzak welke geïsoleerd is. Het is niet nodig om sloffen of schoenen uit te trekken, omdat de binnenkant, waar u uw voeten plaats voorzien is van softshell, wat water- en vuilstotend is. Daarna trekt u de rest van de deken naar boven, zodat ook uw benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar uw lichaam en zal daardoor niet in de weg zitten. Desgewenst kunt u de voetenzak aansnoeren zodat deze nog beter aansluit.

Outdoor deken - Dubbel gevoerd
Outdoor deken kopen - Softshell
Outdoor deken - kopen
Outdoor-deken-fleec gevoerd
Outdoor deken - Wassen
Scootmobiel deken - Warm en droog
Outdoor deken - Waterdicht
Outdoor deken - Winddicht
Outdoor deken - Materiaal ademt
Rolstoel deken - Wassen

Outdoor deken meenemen

U kunt de outdoor deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neemt u de deken eenvoudig mee op het moment dat u hem niet gebruikt en hierdoor bent u altijd voorbereid op kou of regen.

Outdoor deken kleuren

De dekens worden standaard geleverd in de kleur zwart. Het is ook mogelijk de deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam, of een bedrijfslogo.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kunt u eenvoudig reinigen met een doekje. De outdoor dekens zijn ook geschikt voor de wasmachine. U wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Reviews

“In de winter zat ik voorheen altijd met een vliesdekentje en had het toch nog koud. De outdoor deken van Belieff houd me warm en heb ook geen last van koude voeten of het koukleumen  Hij is makkelijk op te vouwen en neemt niet veel ruimte in beslag. Zeker een aanrader voor de mensen die in een buiten zitten en het vaak koud hebben in de winter”

Eva Hoste

Contactgegevens

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Met 2 dagen in huis
  • Duurzame dekens

Volg ons

Reviews

Belieff - Warme dekens

5.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens