Outdoor deken van Belieff

De outdoor deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. De buiten deken is zelfs wind- en waterdicht en voorzien van alle gemakken. Ook de binnenkant is gevoerd met fleece wat het aangenaam en zacht maakt. Bekijk productvideo of productinformatie.

Outdoor deken van Belieff

De outdoor deken is uitermate geschikt om tijdens koude(re) dagen warm te blijven. De buiten deken is zelfs wind- en waterdicht en voorzien van alle gemakken. Ook de binnenkant is gevoerd met fleece wat het aangenaam en zacht maakt.

Zo ziet de deken eruit

Outdoor deken vormt naar je lichaam

De deken voor buiten is heel makkelijk aan te trekken. Je voeten steek je gewoon in de geïsoleerde voetenzak. Het is niet nodig om je sloffen of schoenen uit te trekken. 

De binnenkant van de outdoordeken is namelijk voorzien van een softshell. Dat betekent dat het zowel water- als vuilafstotend is. Vervolgens trek je de buiten deken naar boven zodat je benen en bovenlichaam bedekt worden.

De deken vormt zich goed naar jouw lichaam en zal daarom niet in de weg zitten. Je kunt zelfs de voetenzak aansnoeren zodat het nog beter aansluit.

  • Het deken vormt zich naar je lichaam

  • Geschikt voor zowel jong als oud

  • Verwarmde deken voor buiten mogelijk met elektrisch heating element

Outdoor deken - Dubbel gevoerd
Outdoor deken kopen - Softshell
Outdoor deken - kopen
Outdoor-deken-fleec gevoerd
Outdoor deken - Wassen
Scootmobiel deken - Warm en droog
Outdoor deken - Waterdicht
Outdoor deken - Winddicht
Outdoor deken - Materiaal ademt
Rolstoel deken - Wassen
buiten deken

Outdoor deken meenemen

Je kunt de outdoor deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neem je de deken eenvoudig mee op het moment dat je het niet gebruikt en hierdoor ben je altijd voorbereid op kou of regen.

Eenvoudig te wassen

De buiten- en binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig schoonmaken met een doekje. De buiten dekens zijn daarnaast ook geschikt voor de wasmachine. Je wast altijd veilig op 30 graden. Doe ze alleen niet in de droger.

buiten deken
deken voor buiten

Kleuren en bedrukking op je buiten deken

Standaard worden de dekens geleverd in de kleur zwart. Als je liever een andere kleur wilt dan kan dat natuurlijk ook! Het is mogelijk om de kleur van zowel de binnenkant als de buitenkant naar wens te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de outdoor deken te laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam of bedrijfslogo.

  • Minimaal 50 dekens per bestelling

  • Kleur binnen- en buitenkant naar wens

  • Bedrukken op handzak en/of scheenhoogte

Contactgegevens

9727AJ Groningen

Wij beloven

  • Gratis verzending
  • Duurzame dekens
  • 9.3 klantenbeoordeling
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reviews

Belieff - Warme dekens

Volg ons

.

6.000+ warme dekens wereldwijd verkocht

 

 Belieff - warme dekens

Belieff - warme dekens