Dug deken

De Dug Deken is speciaal ontwikkeld om reserve- en wisselspelers tijdens trainingen en wedstrijden warm te houden.

N

Wind- en waterdicht

N
Dubbelgevoerd fleece

4 verschillende soorten dekens

Los deken

Dit deken heeft zoals op de foto te zien een open achterkant.

Een deken met onderlaag

Een verharde PVC-onderlaag voor je voeten.

Een deken met voetenzak

Een gevoerde voetenzak met een verharde onderlaag.

Dicht deken

Een deken die volledig dicht is aan de voor- en achterkant

Bedrukken op handzak en/of scheenhoogte

Handzak: 12×12 cm

Scheenhoogte: 30 x 30 cm

Realistisch voorbeeld

HC AMVJ

Half Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images DownloadHalf Star 2 Clip Art At Clker - Font Awesome - Free Transparent PNG Clipart  Images Download

“Sinds kort maken wij gebruik van de warmtezakken van Belieff. En dat is echt een aanwinst voor het team en voor het in algemeen hockey op zowel top als recreatief niveau.

In het verleden heb ik gewerkt bij topclubs zoals HC Rotterdam en daar zaten wij met ikea-dekentjes op de bank in de koude maanden. Wat vrijwel geen bescherming biedt. Deze warmtezakken zorgt ervoor dat je in de wisselbeurten een goede manier warm blijft en geen blessures oploopt, maar toch weer snel het veld in kan! Met de mannen van AMVJ H1 gebruiken wij ze nu ook en het is echt aan te raden!”

Eddie Simmons

HC AMVJ

Promotiemogelijkheden voor sponsors

Naast een perfecte mogelijkheid voor wissel- of reservespelers om zich warm te houden, biedt de Dug Deken ook een unieke promotiemogelijkheid voor sponsoren. De bedrukking van de deken kan geheel naar jouw wens gerealiseerd worden, waardoor logo’s, huisstijlen of namen van sponsoren duidelijk zichtbaar op de dug out deken gepresenteerd kunnen worden. Alle spelers zitten in dezelfde deken in de dug-out, waardoor het een originele, uniforme en opvallende manier van promotie voor sponsoren is.
N
4 verschillende soorten dekens
N
Bedrukken op handzak en/of scheenhoogte
N
Kleur binnen- en buitenkant naar wens

Dug dekens bij AMVJ Dames 1

Hockey verenigingen die je voorgingen en er warmpjes bijzitten:

Dug out deken met geïntegreerde isolerende voetenzak

De Dug-Deken, ook wel bekend als dug out deken, is van topkwaliteit en heeft een geïntegreerde isolerende voetenzak, waardoor ook de voeten van spelers lekker warm blijven. De voetenzak is zo ontworpen dat spelers er gemakkelijk in en uit kunnen stappen, om zich zo snel mogelijk klaar te maken om het veld op te gaan. De Dug-Deken biedt maximale warmte voor het hele lichaam

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig reinigen met een doekje. De dug deken is ook geschikt voor de wasmachine. Je wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

lspelers aan het sportveld? Wil je ook op een originele manier jouw club of sponsoren promotiemogelijkheden bieden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en neem contact met ons op.

Dug out deken meenemen

Je kunt de dag deken tot een klein pakketje oprollen en vastklikken met de aangehechte band. Zo neem je de dug deken eenvoudig mee op het moment dat je het niet gebruikt en hierdoor ben je altijd voorbereid op kou of regen.

Wassen

De buitenkant, en de binnenkant van de voetenzak kun je eenvoudig reinigen met een doekje. De dug deken is ook geschikt voor de wasmachine. Je wast deze veilig op 30 graden. Niet geschikt voor de droger.

Offerte aanvragen

11 + 2 =

Ontvang persoonlijk advies

Mail of bel ons om alles te bespreken wat je wilt bespreken. Geef een bestelling door, stel vragen of doe suggesties.

 

Tel: +315 07 00 15 50

Mail: info@belieff.com

KVK: 61329258

BTW nummer: NL 002293530B97

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?