OVER BELIEFF

Over Belieff

Persoonlijk verhaal van oprichter, Rick van Geloven

‘Als ik tijdens het voetballen in de wintermaanden moest plaatsnemen in de Dug-out, kreeg ik het steenkoud en vooral mijn voeten en handen leden hieronder! Het was lastig om warm het veld in te gaan, ondanks het warmlopen, waardoor de kans op blessures toe nam. Er waren toentertijd geen producten beschikbaar die voldoende warmte boden en praktisch waren om mee te nemen naar het veld’. Mijn naam is Rick van Geloven en op 17-jarige leeftijd (2011) startte ik aan het ontwikkelen van mijn droom, een oplossing vinden om warmte en comfort te bieden in de Dug-out tijdens de koude wintermaanden. Mijn ambities groeiden en mijn dromen werden steeds groter. Dat maakt dat wij tot op de dag van vandaag onze producten blijven aanpassen aan de behoeften en wensen van onze klanten, zodat deze op steeds meer plekken inzetbaar zijn. Elke dag weer streven wij ernaar om nog betere resultaten te behalen en zo onze dromen te verwezenlijken.

Waarom Belieff?

Wij van Belieff geloven erin dat iedereen recht heeft op warmte, op een simpele, effectieve en stijlvolle manier!

Doormiddel van mooie designs, gemaakt van outdoor materialen en duurzame producten, maken wij producten die makkelijk mee te nemen zijn en geloven wij in hun warmte die voor alle doeleinden inzetbaar is.

Door continue te blijven innoveren en te luisteren naar de behoeften van onze klanten/gebruikers, kan Belieff producten blijven produceren die perfect aansluiten op de veelzijdigheid en behoeften van de mens.

Belieff Academy

Belieff werkt samen met een uiterst gemotiveerd team en partners die elke dag aan het werk zijn om een nog grotere markt te bereiken. Naast het groeien op persoonlijk vlak, werken we samen aan nieuwe oplossingen, innovaties en circulaire vraagstukken om zo aan de vraag van onze eindgebruiker te kunnen voldoen. Door samen te werken en een kijkje te nemen in verschillende landen en culturen, kunnen wij de diversiteit in onze kwalitatieve producten kwijt.

Door onze kennis over ondernemerschap te delen in het onderwijs en studenten te betrekken bij de ontwikkelingen van Belieff, streeft het team en onze partners elke dag naar:

‘krachten bundelen, knowledge sharing en dromen realiseren’

Kijk ook eens op Belieff Academy

Partners