Belieff sponsort haar eerste nationale elftal, de rijders van BMX TeamNL ??

De 13 rijders van het Nederlands team BMX zal het niet meer koud hebben tussen de wedstrijden door. Belieff sponsort het team met de warme dekens en worden meegenomen naar wedstrijden over de hele wereld. Hieronder lees je de ervaring van het team en zie je een paar momenten waarin de dekens worden gedragen. Wij zijn erg trots op deze samenwerking, want het is het eerste nationale team die wij mochten leveren.

“Wij als BMX TeamNL zijn heel tevreden over de warmtedekens van Belieff, want ze dragen echt bij om het lichaam warm te houden. Onze wedstrijden zijn verdeeld over verschillende heats, waardoor er tussen de heats gemiddeld 15-30min rust is.

Meestal zitten we tijdens de wedstrijden in onze eigen teamtent en je kunt je voorstellen dat het tijdens koude weersomstandigheden lastig is om warm te blijven. Juist voor ons als BMX’ers is het zeer belangrijk om de spieren goed warm te houden, want alles wat wij op de fiets doen in explosief en snel. Als wij geen goede warming up doen en tussendoor teveel afkoelen, dan zullen de prestaties een stuk minder zijn en daarnaast is het vragen om blessures.

Genoeg redenen voor ons om de warmtedekens van Belieff te gebruiken. We zijn als team ook zeer te spreken over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de dekens, dus hier gaan we nog heel veel plezier van hebben.

Belieff is een prettig bedrijf om mee samen te werken, want ze denken met je mee en ze willen je zo snel mogelijk verder helpen, aldus Raymon van der Biezen (Head coach BMX teamNL)”.

Namens team Belieff wensen wij de rijders heel veel succes bij alle wedstrijden die op de planning staan. Wij hopen dat de dekens bijdragen aan minder blessures en betere resultaten. Wij blijven jullie volgen en wensen jullie onwijs veel succes!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?