De productie in Egypte is gestart

In april van 2020 ging Rick van Geloven on tour door Egypte, om nieuwe producten samen te stellen en in productie te laten nemen. Er staat namelijk op de planning dat er meerdere nieuw collectie in het voor- en najaar van 2021/2022 uitkomen. Ook worden er met grotere partners samengewerkt, waardoor de Belieff producten om meerdere plaatsen verkrijgbaar zijn. Het moet allemaal met zorg geproduceerd worden en daarom werd er uitgekeken naar de reis door Egypte.

(f.v.l.n.r. Aly, Rick & Magmoed)

De business partner ‘Aly’ uit de video is een Egyptische man die 4 jaar in Groningen gestuurd heeft aan de hanze hogeschool Groningen ‘international business and languages’. Rick kwam met Aly in contact toen ze erachter kwamen dat ze buren van elkaar waren, waarin ze in gesprek kwamen over Belieff. Aly wist Rick snel te overtuigen om eens te gaan kijken voor de mogelijkheden van het produceren van de warme dekens in Egypte. Aly kon na zijn studie geen werk krijgen in Nederland en moest noodgedwongen weer terug naar Egypte. Hij verzorgt vanaf dat moment de productie in Egypte voor de Belieff producten. Zo betrok hij
ook zijn beste vriend Magmoed erbij om samen er een gestroomdlijnde productie van te maken. Magmoed werk ook in zijn Familiebedrijf en maakt school kostuums. Hij heeft daarom veel ervaring met productie processen en heeft veel verstand van verschillende
stoffen.

Inmiddels is de productie gestart en verwachten wij voor het najaar 2021 alles beschikbaar voor jullie hebben, zodat jullie nog warmere momenten kunnen beleven. Benieuwd wie Aly en Magmoed zijn en hoe deze reis eraan toe ging? Bekijk dan de onderstaande vlog en laat ons weten wat je ervan vond.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?